behandlingar

Läs om vilka behandlingar Annas Fotvård erbjuder

Medicinsk fotvård

60 min

Huvudsyftet med medicinsk fotvård är att förebygga, behandla och lindra medicinska problem och fotrelaterade komplikationer. Behandlingen kan anpassas för att möta specifika krav, som fotvård vid ålderdom, gravida kvinnor eller personer med underliggande medicinska tillstånd. Exempel på behandlingar:

  • Behandla och hantera olika medicinska tillstånd genom att utföra åtgärder som att klippa och fila naglar på rätt sätt, ta bort liktornar eller förhårdnader, behandla nageltrång, hantera fotsvamp och ge råd om förebyggande åtgärder.
  • Fotvård vid diabetes. För personer med diabetes är medicinsk fotvård särskilt viktig eftersom de kan vara mer benägna att utveckla komplikationer som fotsår och infektioner.

Pris

Hembesök: 700kr

På plats: 550kr

 

Betalning sker kontant, med Swish eller via faktura.

Boka tid

Fotvård

60 min

Fotvård omfattar olika metoder och behandlingar som syftar till att förbättra fotens tillstånd, lindra smärta, förebygga problem och främja god fot- och nagelhälsa. 

Exempel på behandlingar:

  • Fotmassage
  • Behandling av belastningsproblem
  • Hudvård

Betalning sker kontant, med Swish eller via faktura.

Därför ska du välja Annas Fotvård

Medlem i Sveriges Fotterapeuter

Annas Fotvård är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Alla medlemmar har en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Genom Sveriges Fotterapeuter ingår även en behandlingsskadeförsäkring, för din säkerhets skull.

Legitimerad medicinsk fottvårdsspecialist

Efter att ha jobbat 25 år som sjuksköterska bestämde jag mig för att rikta in mig på fötter, och i februari -22 tog jag min examen som medicinsk fotvårdsspecialist. Mina många år inom vården har gett mig en gedigen erfarenhet av att träffa människor och behandla dom efter sina egna förutsättningar och behov.

Flexibilitet

Jag erbjuder flexibla tjänster som passar dina behov - oavsett om du föredrar bekvämligheten av att få behandling i ditt eget hem eller om du föredrar att få din behandling hemma hos Annas Fotvård.